Козметични рецепти » Как да вземем акъла на другия

 Как да вземем акъла на другия

В края на краищата всичко омръзва. Даже сексът. Даже великолепният. Даже с най-любимия и близък човек на света - със собствения мъж. Как с годините да не загубите емоционалната близост и да не охладнеете един към друг? Трябва да знаете, че сама няма да се справите с този проблем. Мъжете и жените носят еднаква отговорност за охлаждане на чувствата. Ако единият от партньорите наблюдава отстрани как другият се опитва да влее свежа струя кръв на умиращата любов, то от това няма да излезе нищо смислено. Най-главното в създаването и запазването на продължителни сексуални отношения е взаимното желание на партньорите да направят всичко, за да не загубят нишките на интимното общуване. А ако загубата е налице, да направят всичко възможно да го възстановят.

Разговаряйте!

При съпрузите със стаж разговорите най-често се свеждат до битови теми. Малко са тези за изразяване на чувствата, а именно те правят хората близки. Говорете с мъжа си за всичко, даже на отвлечени теми, кажете му колко го цените, обсъдете проблемите във вашата двойка. Така словесният канал за общуване ще бъде проводник на вашите чувства.
Неправилно умозаключение: “Той и така си знае, че го обичам”.
В действителност: Най-точната информация е последната. Ако сте му казали преди пет години, че го обичате, съпругът ви вече не е сигурен в това.

Докосвайте се!

Хванете партньора си за ръката, леко го докоснете по интимните части, като минавате покрай него. Това са важни елементи на интимната близост, които позволяват да установите неизразимата с думи физическа и емоционална връзка. Не пропускайте да прегръщате мъжа си при всеки удобен случай, разрошете косата му, целунете го по носа, погалете го по коляното. Може да отидете и по-далече. Масажирайте се взаимно, влезте заедно под душа, поглезете се във ваната, прегърнати на дивана изгледайте някой филм, после си легнете прегърнати… Всичко това ще ви помогне да се сближите.
Неправилно умозаключение: “Аз ще го докосна, а той няма да забележи, или ще се отдръпне, сякаш му е неприятно.”
В действителност: Много е вероятно съпругът ви да остави вашия жест без внимание, но само заради това, че на него му е нужно време да обмисли ситуацията - какво значи всичко това и какво да прави. Ако изведнъж благоверният ви посвети любовна поема, вие ще се окажете в същото положение. Ще си кажете: “Какво му става?” Тези съмнения се пораждат и у мъжа. Не се притеснявайте, той ще осмисли станалото и следващият път ще реагира по най-адекватния начин.

Променяйте се!

Това се отнася не само за сексуалното поведение, но и за външността. Мъжът се възбужда от “картинката”, но даже великолепна, тя му омръзва. Променяйте облика си!
Неправилно умозаключение: “Промяната на имиджа струва скъпо”.
В действителност: Любовницата ще ви излезе къде по-скъпо на семейния бюджет. Сменете цвета на косата, направете си маникюр, купете си еротично бельо. Резултатът ще оправдае направените разходи. Нужно е само да освежите образа си и да добавите нови щрихи към имиджа си - това е напълно достатъчно.

Играйте!

Какво осигурява успеха на отношенията на началния етап? Игривостта и романтичността. С годините всичко това отминава, но не е сложно да се поддържа романтизъм в семейните отношения. Какво ви струва, когато сте на гости да намигнете на съпруга си от другия край на масата. А да му пратите SMS или да мушнете в папката му с документи любовна бележка? Кога за последен път сте се разхождали заедно през нощта? Не да изведете кучето, а именно да се разходите двамата прегърнати или под ръка, целувайки се и споделяйки всякакви глупости? Единственото условие, при което всичко това ще проработи, е взаимното желание да освежите съпружеските отношения.
Неправилно умозаключение: “Това е за ученици и студенти. Несолидно е така да постъпват големи хора.”
В действителност: В отношенията с близък човек въобще не е нужна солидност. Необходими са искреност, заинтересованост и непосредственост в изразяването на чувствата.

Спомняйте си!

За това, как сте се запознали, първата среща и колко нелеп и възхитителен е бил първият ви сексуален опит. Извиквайки в паметта си най-романтичните, емоционално и сексуално заредени моменти, вие отново ще почувствате един към друг нещо особено и ще ви се прииска и в леглото да се върнете към щастливото минало.
Неправилно умозаключение: “При нас нямаше нищо особено, а и той сигурно е забравил всичко”.
В действителност: Съпругът ви е забравил детайлите (както и вие), но не е забравил главното. Така че напомнете му за него. Върнете го към спомените като подарък от миналото. Не е вярно, че вашият роман нищо не е струвал, иначе този мъж не би ви направил предложение, а вие не бихте го приели. Тази информация се съхранява във вашето подсъзнание и трябва само да я изкарате оттам.

Бъдете изобретателни!

Когато сексът се превръща в навик, той престава да бъде интересен. Именно заради това понякога възникват мисли за любовници. Но може да експериментирате и в собствената си спалня.
• Свикнали сте лениво да се наслаждавате на любовта? Опитайте да изобразите страст!
• Правите секс в спалнята? Опитайте се да пренесете това мероприятие на друго място (кухнята, банята) или поне го направете напряко на леглото.
• Ако правите секс само вечерите през почивните дни, опитайте и в сряда по обяд, например.
• Имате любима поза? Пробвайте и други за разнообразие.
Неправилно умозаключение: “Всичко сме опитали с мъжа ми. За нас няма тайни в секса”.
В действителност: Може би и затова сте все още заедно. Но не бъдете самоуверени - няма как да сте опитали всичко. Правили ли сте секс на виенско колело?

Усамотявайте се!

Когато постоянно сте сред хора, е трудно да демонстрирате нежни чувства. От време на време се откъсвайте от домашните задължения и суетата на живота.
Неправилно умозаключение: “Отпуската е само веднъж в годината”.
В действителност: Два дена заедно в малък хотел и няма да ви заплашва скука в леглото.

Автор: Любов ЯНЕВА

Представяме Ви:

Дали той ви харесва?

He всеки мъж има смелостта да се приближи до някоя представителка на противоположния пол и да й обясни колко много го е впечатлила. За щастие адамовците са сравнително безхитростни същества, които лес...

Как да прикрием дребните дефекти

Всички искаме да сме съвършени като топмоделите - с блестящи огромни очи, фин закачлив нос, сочни устни... Ще го постигнем, без да прибягваме до пластичната хирургия, а като се доверим на някои изпита...

Красивa в новогодишната нощ

Нова година е най-чаканият празник, свързан с много радост, притеснения, приготовления, изненади. Обикновено в навечерието й усещате колко сте изтощени и напрегнати. А на всяка цена искате да сте във ...

Открий своя личен стил!

Направете така, че той да се превърне в добре разпознаваема марка Всяка жена, независимо от възрастта си, е заинтересувана от определянето на собствен стил в обличането. Ако знаете какво ви подхо...

Начало