В броя: Дроб-сарма, Яхния от пилешки воденички, Телешка шкембе чорба, Пилешки дробчета по ловджийски, Брюкселски медальон, Вито шкембе от Чепеларе, Попска яхния с бъбреци, Фрикасе от телешки дреболии, Касапски сарми, Овчарска кавърма, Дробчета по селски, Селска чорба от агнешки чревца, Мезе от шкембе с чесън, Телешки дроб с лук, Топла агнешка пача, Агнешки главички в шкембе, Агнешко кукуреч, Бъбреци с пресен лук, Яхния от агнешко шкембе, Черен дроб “Су-чуан”, Руло от телешко шкембе, Мозък по шопски, Кебап от сърца, Телешки език с арпаджик и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Леща по манастирски Прoдукти: 1 ч.ч. леща, 1 стрък праз, 2 моркова, 1 малка глава целина, 1 червен домат, 1 глава чесън, 2-3 с.л. олио, суха чубрица, магданоз, оцет, сол. Нaчин на приготвяне: ...
Кюфтета от чушки, моркови и картофи Продукти за 4 порции: 500 г чушки, 3-4 моркова, 2-3 пресни картофа, 3 с.л. кисело мляко, 3-4 с.л. брашно, 100 г кашкавал, 4 яйца, 1/2 връзка магданоз, сол, гал...
Визуалната диагностика, чиито основи са положени преди много векове от Хипократ, се прилага и днес от терапевтите - опитният лекар просто е длъжен да разпознае заболяването дори при бегъл оглед на па...
Говежди суджук Прoдукти: 10 кг говеждо месо, 220 г сол, 5 г селитра, 5 г захар, 30 г кимион, 30 г черен пипер, 30 г червен пипер Нaчин на приготвяне: Нарязваме говеждото месо на парчета от 50-1...