В броя: Постни панирани сармички от лапад, Миш-маш от коприва, Воденички с ориз и орехи, Пълнен шаран по селски, Каша от коприва и спанак, Топик, Карловска разядка, Зелеви сарми със сирене Крема, „Лакомница” с орехи, Чорба от коприва с орехи, Пилешка чорба с лют пипер, Млечна супа с орехи, Супа с печен лук и хляб, Морски скали, Мастакулки, Плезири, Арабски целувки, Канелени бисквитки, Алказари, Локумки, Фъчове, Орехово парфе, Кроканови пасти, Суха баклава, Торта “Гараш”, Орехов рулад, Шоколадов салам „Арусяг”, Кекс с локум, Арменско реване, Орехова пита, Орехова торта с карамел, Калугерка, Тригуни,Султанска грис халва и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Какво може да ни отрови? Така например, алкохолът, наркотиците, въглеродният окис, живакът от счупения термометър. А храната, с която сме свикнали, също не е безопасна. При консервите съществува риск ...
Джолан с кисело зеле Прoдукти: 1 свински джолан, 800 г кисело зеле, 1 глава лук, 200 г бекон, 1 ч.ч. сухо бяло вино, 2 с.л. свинска мас, 2-3 зърна бахар, 2-3 зърна хвойна, черен пипер, сол. ...
Повечето тийнейджъри, особено момчетата, не признават други обувки. Някои младежи се привързват до такава степен към маратонките си, че не ги свалят до момента на пълното им разпадане или докато някой...
Трудно е да си представим какви надежди са възлагали на петунията онези изследователи и пътешественици преди два века, когато са я пренесли от Южна Америка в Европа. Днес обаче със сигурност можем да ...