Я
стия с яйца » Омлети

5519 |

0
Омлет с кайма
Продукти: (за 4 порции)
• 8 яйца
• 250 г кайма /смес/
• 1 к.ч. олио
• 3 домата
• 1 ч.ч. прясно мляко
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Задушаваме каймата заедно с настърганите домати в половината от мазнината. Отстраняваме от огъня и разбъркваме със ситно нарязания магданоз и разбитите с млякото яйца. Подправяме с черен пипер и сол.
В сгорещена мазнина изпържваме от сместа 4 омлета. Сгъваме готовите омлети на две и поднасяме.
30.04.2010 г. / recepty.bg
Най-четеното в "Ястия с яйца"
Коментари (0)