Кулинарни рецепти » Рибни кебапчета

 Рибни кебапчета

Продукти: (за 4 порции)

• 800 г филе от мерлуза
• 80 г прясна сланина
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме рибата на парчета, посоляваме на вкус и прекарваме през месомелачка заедно с прясната сланина. Омесваме каймата и оставяме да престои 3-4 часа на студено.

След това прибавяме черен пипер на вкус и отново омесваме. С мокри ръце оформяме от каймата продълговати кебапчета и печем върху скарата.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Мангафиш

Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...

Супа ПАВЕЗЕ

Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...

Хайвер от тиквички

Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...

Капама по бански

Продукти: • 1 кокошка • 500 г кайма (смес) • 200 г кървавица • 200 г солена сланина (с кожата) • 1 кисела зелка • 1 к.ч. ориз • 1 глава лук • 6 с.л. разтопено масло или свинска мас...

Начало