20.09.2020 година
1564339898.swf
Я
стия с птици » Ястия в тенджера
  1693  |   0  
Яребици с гъби
Продукти: (за 4 порции)

• 2 яребици
• 200 г гъби
• 1 к.ч. червено вино
• 40 г свинска мас
• 40 г краве масло
• 1 с.л. брашно
• сол

Начин на приготвяне:

Посоляваме яребиците, поръсваме леко с брашно, пускаме ги в сгорещената мас, наливаме малко топла вода и печем до омекване.

В сгорещеното масло запържваме нарязаните гъби. Прибавяме яребиците, наливаме виното и задушаваме 10 мин.
02.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020