Продукти:
• 6 яйца
• 2 к.ч. захар
• 3 к.ч. нарязани на кубчета круши
• 2 1/2 к.ч. брашно
• 1 ч.л. канела
• 1 ч.л. бакпулвер
• 1 к.ч. нарязани орехи
• масло за намазване
Начин на приготвяне:
Разбиваме с миксер яйцата и захарта, прибавяме крушите, канелата и брашното, размесено с бакпулвера.
Разбъркваме всички продукти с лъжица и изсипваме в обилно намазана с масло тава. Поръсваме сладкиша с орехите и печем в предварително загрята умерено силна фурна.
Бананът (Musa paradisiaca) е много разпространен южен плод из тропическите страни в Югоизточна Азия, Бирма, Индия, Шри Ланка, Латинска Америка, Канарските острови и др. Колко стара е културната форма ...
В тиквата има аскорпбинова киселина, която ни спасява от есенните простуди, и витамини от група В, които не само се справт с умората, раздразнението и безсънието и избавя от пъпки, но и прави косети н...
Те съдържат много витамини и минерали - това ви е добре известно. Трябва обаче да разберете от кой точно плод се нуждае организмът ви. Три сухи кайсии покриват нашите дневни нужди от витамин А ...
Всички функции на човешкия организъм, свързани със сърдечната дейност, храносмилането, нервната или възпроизводителната система, си имат свой собствен ритъм. Именно с него трябва да се съобразяваме, а...