Продукти: (за 2 чаши)
• 1 банан
• 60 г ягоди
• 90 г фурми
• 4 ч.л. мед
• 250 мл плодов сок
Начин на приготвяне:
Разбиваме плодовете с миксер. Добавяме меда и плодовия сок и продължаваме да разбиваме до получаването на гладка смес.
Разливаме в подходящи чаши, в които сме сложили по2-3 кубчета лед. Поднасяме веднага.
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...