27.03.2023 година
1564339898.swf
К
озметика
 2164 |  0 
Необичайни трикове за разкрасяване
Има безброй начини да извлечем още по-голяма полза за красотата си от познатите ни козметични продукти, стига да ги приложим не точно по начина, по който сме свикнали.

Руж върху клепачите

Ако внезапно си дадете сметка, че сенките ви за очи са свършили, запазете спокойствие. Нанесете коралов или розов руж върху целия подвижен клепач и ще видите, че ирисите ви ще изпъкнат още повече, а очите ще изглеждат огромни.

Крем вместо маска

Кожата ви е изключително суха, а нямате подръка готова хидратираща маска? Почистете идеално лицето и шията си и нанесете върху тях плътен слой от крема, който използвате. След половин час свалете излишъка с хартиена салфетка и се гримирайте.

Лак за коса върху веждите

Рошавите и не особено добре оформени вежди добиват идеална линия, ако се фиксират с лак за коса, напръскан върху четчица или върху навит на клечка памук. От вас се иска само да следвате посоката на разтежа на косъмчетата.

За идеални нокти

Не режете кожичките на ноктите си, а ги обработвайте със специални масла, забавящи растежа им. Същата работа ще ви свършат и малко крем за лице или балсам за разресване на косата, загрети за 5 секунди в микровълнова фурна.
За да заздравите ноктите си, топете ги в затоплен на водна баня зехтин. Когато станат прозрачни, това означава, че продуктът е проникнал напълно в тях. Отстранете излишъка, като натъркате ръцете си с разрязан на две лимон.
06.12.2018 г. / Татяна Стоянова

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2023