В броя: Коледен козунак ,Баклава със смокини и стафиди, Бурма бюрек, Коледно пънче, Македонска баница, Коледна камбанка, Шекерпаре, Бохча баница, Саварен, Сарма кадаиф, Сиропирана млечна баница, Шоколадова коледна звезда, Коледна медена пита, Тиквеник с късмети, Сладка баница, Руло със сушени плодове, Сиропиран какаов сладкиш, Торта с елхичка, Торта “Зимен пейзаж”, Орехова торта с кафе и бишкоти, Луксозна торта с банани, Шоколадова торта с кокосов крем, Сусамени обувчици, Татлии, Сиропирани шоколадови пасти, Сладки за елха, Коледни ботушки, Коледни бисквити, Котешки лапички, Пури, Шарени подкови, Скалички, и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Разположено в полите на Алпите Женевското езеро си е завоювало славата на едно от най-красивите езера в Европа. По брега му са накацали живописни градове и романтични курорти, въплатили в себе си цяло...
Хапчета за главоболие и зъбобол, за простуда, улесняващи храносмилането, за по-добро настроение... Ние ги приемаме, без да се замислим. Всяка година ние купуваме все повече и повече лекарства, и това ...
Времето на засяване на семената за разсад зависи от скоростта на развитие на растенията Най-ранният срок е средата на януари-началото на февруари, най-късният – края на април: • в средата н...
Кованото желязо внася изящество в дома, стил в градината, лукс в офиса. Предметите, излезли из ръцете на талантливи майстори, са вечни и с времето се превръщат в ценни антики. Модата на формите пък е ...