В броя: Имамбаялдъ, Летен качамак с чушки, Панирани пилешки воденички, Миди плакия, Домати на фурна по тракийски, Свинско печено с бира, Кашкавал паниран в бирена паста, Картофени оченца, Шарена лятна гозба, Огретен от патладжани, Станимашка яхния, Суфле от патладжани, Хлебен хайвер, Шницели от пържени пиперки, Панирани медальончета от свинско филе, Постна супа с топчета, Хрупкаво пиле със зеленчуци, Панирани домати, Манастирска салата, Соленки с кайма и патладжани, Пълнени патладжани, Патладжани бюрек, Сладкиш със запечени праскови, Грис-халва с малини, Тути фрути, Суфле от извара с малини, Сиропирана плодова пита, Парфе с малини и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Въпреки че годжи бери или мерджанът, както го наричаме у нас, е познат и използван още от древността, то в началото на ХХІ век интересът към него избухна с неочаквана сила. От десет години то е на мо...
Държим те да блестят като слънце и да ухаят приятно. Всичко зависи от нас, от нашето умение да ги почистваме, съхраняваме и поддържаме. Обувките Преди да се решим на покупка, първото нещо, з...
Дерматолозите и фризьорите не престават да се учудват от факта, че техните пациентки и клиентки знаят много малко за косата си, затова допускат сериозни грешки по отношение на грижите за нея. Дори так...
Бухти-кравайчета Прoдукти: 4 яйца, 1 ч.ч. пудра захар, 1 ч.ч. кисело мляко, 2 с.л. прясно мляко, 1 ч.л. сода бикарбонат, 1 щипка сол, брашно, колкото поеме, кора от лимон, 1 ванилия, пудра захар,...