Още рецепти » Рецепти, брой 24

 Рецепти, брой 24
Излиза на 25 ноември (петък)

В броя: Никулденски шаран, Шаран с чеснов сос, Шаран в зелев лист, Пълнен шаран по селски, Печен шаран с бяло вино, Шаран плакия, Лесно телешко печено, Свинско тепси-кебап, Празеник, Каша от създърма, Пълнено пиле с праз, Кавърма в омлет, Праз в пръстен гювеч, Телешки котлети по селски, Сарми с праз, Пастели, Кавърма-кебап, Кашник с праз, Срезанка, Фасул в тава, Леща по манастирски, Пърженки с кашкавал, Джобчета от бутер тесто, Хачапури, Сладкиш от кестени и банани и още 110 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ - каталожен номер 1650

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

При подсичане – билки

Става въпрос за интертриго (Intertrigo). Това е възпалително изменение на кожата, което се локализира най-често в областта на съприкосновяващите се телесни повърхности. Среща се както при възрастни, т...

Аксесоари от шамот

Можете със сигурност да кажете, че и дори обикновената керамична ваза ще изглежда по-добре от пластмасова. А едва ли някой би оспорил красотата на естествения камък, дървото, метала, теракотата... И,...

Направете си сладко от бели череши

За да направите сладко от бели череши, са ви необходими: 1 кг череши, 800 г захар, 1 каф.л. лимонена киселина, 1 клонче индрише. Почистете черешите от костилките и ги сложете в съда, в който ще ги в...

Можем ли да си произведем сусам?

България се намира на северната граница на виреенето на сусама. Топлолюбивата култура у нас се отглежда само в най-южните райони. Сусамът е едногодишно тревисто растение. Корените му са слабо развит...

Начало