Още рецепти » Ястия с кайма

 Ястия с кайма

Впечатляващо е колко много ястия в какви ли не комбинации на каймата с други продукти съществуват в балканската и световната кухня. При това вкусни и винаги изненадващи, защото всяка домакиня прибавя от себе си не само нужната щипка сол, но и различни подправки и най-важното – любовта си към кулинарията. Резултатът винаги са вкусни и неповторими ястия, които могат да се поднесат както във всекидневното меню, така и на празничната трапеза.

ЯСТИЯ С КАЙМА

В книгата са събрани над 350 оригинални предложения от българската и световната кухня, които ще обогатят домашния ви кулинарен рецептурник, за да имате в менюто си винаги вкусни, радващи окото и разнообразни ястия.


Търсете от 22 ЯНУАРИ

в книжарниците и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Освен това можете да закупите книгата директно от издателството по един от следните начини:
• като пуснете заявка през онлайн магазин www.magasini.net;
• като направите поръчка на Е-мейл: recepty@bulherba.net;
• като се обадите на телефони: 02/975 20 13, 089 666 94 60.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Как се отстраняват старческите петна?

Ако ви се появят изведнъж кафяви петна по кожата, те са сигнал за заболяване, към което не бива да се отнасяте с пренебрежение. Т. нар. старчески петна са резултат на вграждането в тъканите на разпадн...

Как да засилим действието на антибиотиците

Когато се разболеем, ние обикновено се хващаме за антибиотиците или други медикаменти, за да свалим температурата. Щом това стане, се успокояваме и смятаме, че сме оздравели. Възпалителният процес оба...

Зрял боб с месо

Пушени ребра със зрял фасул Прoдукти: 500 г пушени свински ребра, 300 г зрял фасул, 1 глава лук, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Накисваме боба за 1 нощ в студена...

Специалитети с миди

Миди по испански Продукти за 4-5 порции: 2 кг миди, 2 ч.ч. вода, 2 ч.ч. бяло вино, 1 глава лук, 1-2 с.л. брашно, дафинов лист, мащерка, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Заливаме мидите с ...

Начало