19.09.2019 година
1564339898.swf
Б
ъбречни заболявания
  1191  |   1  
Панирани месни хапки
Продукти: (за 4 порции)

• 500 г месо
• 1 яйце
• 2 с.л.брашно
• 2 с.л. галета
• 40 г краве масло
• 1-2 глави лук

Начин на приготвяне:

Сваряваме месото, нарязваме го на хапки, овалваме го последователно в брашното, яйцето и галетата и го изпържваме в маслото.

Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме сварения и нарязан лук. Поднасяме лука като гарнитура към месото.
11.05.2010 г. / recepty.bg
Коментари (1)
Коментари От: надка  07:05  вторник, 1 юли 2014 г.Докладвай обиден коментар 
Статията ми допадна много.Въпросът ми е има ли възможност лично да задавам моите въпроси.Понякога не намирам това, което ме вълнува.
 

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019