16.12.2019 година
1564339898.swf
З
аболявания на храносмилателната система
  2595  |   4  
Зелен фасул със сметана
Продукти: (за 4 порции)

• 500 г зелен фасул
• 1 к.ч. сметана
• 4 с.л. брашно
• лимонов сок, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме зеления фасул и го задушаваме в малко подсолена вода. Щом омекне, прибавяме размитото в сметаната брашно и варим още 3-4 мин. Подправяме готовото ястие с лимонов сок.
11.05.2010 г. / recepty.bg
Коментари (4)
Коментари От: Brandice  05:14  сряда, 5 април 2017 г.Докладвай обиден коментар 
Suirirspngly well-written and informative for a free online article.
 

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019