Продукти за 4 порции:
• 1 кг малини
• 1 к.ч. пудра захар
• бадеми за украса
За заливката:
• 3 белтъка
• 3-4 с.л. пудра захар
Начин на приготвяне:
Слагаме малините в дълбока купа, поръсваме със захарта и оставяме да престоят 2-3 часа. Разстиламе ги в малка тавичка и покриваме с белтъците, които сме разбили на гъст сняг заедно със захарта.
Украсяваме отгоре с нарязаните на иглички бадеми и запичаме в умерена фурна, докато белтъците леко порозовеят.
Преди време зеленият чай се е смятал за екзотика. Сега той се намира във вески магазин. Всички знаят, че този чай е полезен за здравето, но не всички знаят, че е незаменим за фигурата! Днес са извес...
За родина на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Ев...
Дебел китаец – това е невъзможно. Китайците са слабички и стройни. Причината е в рационалното им хранене. Ето защо ви предлагаме този китайски вариант на диета, базирана на зеленчуковия бульон. О...
При разкопки в района на легендарния Вавилон археолозите открили останки от истинска ферма за мляко - огромно здание, украсено със стенописи, изобразяващи доене на крави. Смята се, че близо 8 хиляди г...