Продукти:
• 2 моркова
• 6 диви ябълки
• половин глава целина
• сок от половин лимон
• 2 стръка пресен лук
• 1/2 ч.ч. кисело мляко
• 1 с.л мармалад от кайсии
• зелена салата
Начин на приготвяне:
Обелваме морковите, ябълките и целината и ги нарязваме във форми по желание.
Подправяме с кисело мляко и лимонов сок, прибавяме мармалада и ситно нарязания лук.
Подреждаме в чиния, покрита със зелена салата.
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...