01.10.2016 година
Р
ецепта на деня
Пълнени камби с моркови и зеле
Продукти: • 3 кг камби • 1 кг зеле, нарязано на ситно • 1 кг настъргани моркови • 150 г сол • 300 г захар • 1/2 л оцет • 1 настъргана глава целина, а листата й - нарязани ситно Начин на приготвяне: Почистваме камбите от дръжките и семето, наръсваме ги със смес от солта и ... [още]
Ш
ведска маса
Лютеница с червено цвекло
Продукти: • 1 кг червено цвекло • 6 кг червени чушки • 5 кг червени домати • 500 г моркови • 2 глави чесън • 1 ч.ч. олио • 1 ч.ч. оцет • 1/2 ч.ч. захар • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме цвеклото, обелваме го и го смиламе с машинката за месо. Опичаме чушкит... [още]
Б
ългарският вкус
Парени камби
Продукти: • 5 кг камби За саламурата: • 1 ч. ч. сол • 1 л оцет • 3 л вода • 100 г настърган хрян • 1 връзка копър • 2 дафинови листа • 2-3 глави чесън Начин на приготвяне: Камбите изчистваме от семките, нарязваме на четири и поставяме в съд с вряла вода. Захлуп... [още]
К
улинарен глобус
Пинджур
Продукти: • 1 1/2 кг домати • 1 кг чушки • 4 патладжана • 2-3 люти чушлета • 7-8 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 4 с.л. оцет • 1/2 ч.л. млян черен пипер • 1 с.л. захар • 2 с.л. сол Начин на приготвяне: Изпичаме и обелваме чушките и патладжана. Бланшираме доматите във... [още]

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2016