Още рецепти » Иглотерапия или традиционна медицина?

 Иглотерапия или традиционна медицина?

Всяко живо тяло се състои от две неразривно свързани части: биополе и физическо (материално) тяло. Едната част без другата не може. Ако повредим някоя част на физическото тяло - вътрешен орган, мускул, нерв и т. н. страда биополето. Повредим ли биополето - страда съответната част на физическото тяло.

Сфери на въздействие

Традиционната медицина лекува едната част - материалното тяло, иглотерапията - биополето. Двете медицини (традиционната и нетрадиционната) не са самоизключващи се, а точно обратното - допълващи се, стига да се съвместяват правилно. И за едната, и за другата трябват знания и умения. А има ли ги - има и качествено лечение. Като иглотерапевт с 20-годишен стаж съм категорична, че с иглотерапия се повлияват не само хронични заболявания, но и остри възпалителни процеси, за които обикновено тичаме по болници и пием куп медикаменти, невинаги – резултатно. Алтернативата е страхотна! Деца, често боледуващи от синузити, бронхити, пневмонии, стомашно-чревни заболявания, пиелонефрит, аднексит, радикулити, плексити, периартрити и много други болести, бързо и качествено се лекуват с иглотерапия.

Автор: Д-р Емилия МИХАЙЛОВА

Представяме Ви:

Цветна светлина в дома

Цветната светлина въздейства много по-силно на нашите сетива, отколкото ярките стени или предмети. С едно щракване на копчето тя е способна да промени нагласата ни, да активизира или, обратното – да з...

Здрав сън върху удобен матрак

Колко време спим? През живота си човек прекарва в постелята средно около 200 хиляди часа. Това е примерно 23 години. Затова е много важно да се подбере подходящ матрак. Какви качества трябва да прит...

Вашите рецепти за СПЕЦИАЛИТЕТИ С РИБА

ХРИСТИНА ВАСИЛЕВА, гр. РАЗГРАД Суфле от риба Прoдукти: 250 г риба, 1-2 с.л. брашно, 1 ч.ч. прясно мляко, 1-2 жълтъка, 1 белтък, 30 г краве масло, магданоз, сол на вкус. Нaчин на приготв...

Домашен ябълков оцет

Почистваме от загнилите места различни сортове ябълки и ги настъргваме на едро ренде или ги нарязваме много ситно. Заливаме ги с вряла вода, така че да ги покрие и оставяме да ферментират няколко дни....

Начало