Още рецепти » Да изчистим черния си дроб

 Да изчистим черния си дроб

Към подобна процедура трябва да се пристъпи към изчистване на червата. За това е нужно да се премине една седмица към вегетарианска диета, като всяка вечер червата се изпразват с помощта на клизма. А за да работят червата ви като по часовник, се препоръчва в менюто да се включат хляб от трици и други зърнени продукти.
Народната медицина предлага няколко начина за изчистване на черния дроб.

Бавно освобождаване от отровите:

С олио: 1-2 седмици се поставя в устата 1 с. л. олио и енергично се разбърква в устата, особено под езика. След 15-20 мин олиото изсмуква различни отрови от организма и се превръща в бяла течност, която се изплюва. След това устата се изплаква внимателно. Нито капка от отровната течност не бива да се глътне, иначе цялата процедура отива нахалос.

Изчистване с хрян в мляко:

• 4 с. л. от настърган хрян се залива с 300 мл прясно мляко и се поставя на бавен огън. Веднага след като кипне, се отстранява от огъня. Кисне 5 мин, прецежда се, отстранява се суровината и се изпива през деня на няколко приема.

Автор: Димитрина Даневска

Представяме Ви:

Направете малкото жилище по-просторно

Ако имате типово жилище с малка кухня и не много просторни стаи, естествено е желанието ви зрително да увеличите пространството. Това може да стане чрез надлъжно редене на паркета, стъклени врати, огл...

Новогодишни специалитети

Новогодишна питка Прoдукти: 800 г брашно, 2 яйца, 1 кофичка кисело мляко, 1 ч.л. сода бикарбонат, 3-4 с.л. олио, 3 с.л. захар, 1 изравнена ч.л. сол, 1 жълтък за намазване. Нaчин на приготвян...

Отгледайте си зеленчуци на балкона

Отглеждането на зеленчуци на терасата не само ще ви достави удоволствие, но и ще имате само на една ръка разстояние прясна салата. За да осъществите тази идея, трябва да се съобразите с изискванията н...

Млечни супи

Млечна супа със сирене Прoдукти: 6 ч.ч. прясно мляко, 3 с.л. брашно, 50 г краве масло, 1 ч.ч. натрошено сирене, 2 твърдо сварени яйца, магданоз, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Запържва...

Начало