С
упи » Постни супи

5163 |

1
Гола чорба
Продукти: (за 4-5 порции)
• 500 г зелен фасул
• 2 домата
• 5-6 картофа
• 1 глава лук
• 8-10 зелени джанки
• 1 чушка
• магданоз
• копър
• черен пипер, сол
• 1-1,5 л гореща вода
Начин на приготвяне:
Нарязваме фасула на половинки, картофите - на кубчета, а лука, доматите и чушката скълцваме на ситно.
Посоляваме врящата вода и сипваме всичко, включително и джанките. Варим до хубаво омекване на зеленчуците.
Готовата чорба поръсваме с черен пипер и ситно нарязани магданоз и копър.
25.04.2010 г. / recepty.bg
Най-четеното в "Супи"
Коментари (1)
От: нели инджова 11:02 неделя, 17 юни 2012 г. | Докладвай обиден коментар |
най-хубаватата чорба за лятото, яде се ледена!! може и да се стерилизира в буркани и за зимата! моята баба редовно ни праверше такава! страхотна е! |
|