18.06.2018 година
П
редставяме ви
 3383 |  0 
ЯМАКИРО или как отслабват японките
Почти всички препарати за отслабване работят за разцепване на вече формираната мастна клетка. Печалният опит с гладуване, диета, спорт и т.н. показва, че мастната тъкан се възстановява твърде бързо, ако черният дроб не работи в нужния режим.
Как да се научи черният дроб да функционира правилно са знаели японските гейши. Японките винаги са поразявали европейците със своята миниатюрност и въздушност. Дори днес по улиците на Токио е трудно да се срещнат дебели жени. И работата не е в особения хранителен режим. Американските хамбургери са популярни и в Япония. Но древната традиция на фунготерапията (лечение с лекарствени гъби) помага на японките и днес. Тайната на ненапълняващите японки е в използването на специални гъби, които понижават теглото. Съществува цяло изкуство, наречено „Ямакиро”, на което са се обучавали гейшите. Изкуството се състои в това как гейшата да не напълнява, въпреки че опитвала по задължение всяко блюдо от обилното меню на госта. В сандъчето с козметика на всяка гейша винаги имало флакончета с лекарствени гъби.
Ямакиро съдържа най-популярните по отношение поддържане на отлично тегло гъби - прах от плодно тяло на Мейтаке, Шиитаке и Рейши и екстракт от мицел на Кордицепс.

Поръчай Ямакиро
26.02.2013 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
Градината.бг | ИК Булхерба | Електронна книжарница | Електронен магазин - Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2018