14.10.2019 година
1564339898.swf
Д
ребни сладки и соленки » Дребни сладки
  3109  |   0  
Бели курабийки Парис
Продукти:

• 300 г краве масло
• 100 г пудра захар
• 2 жълтъка
• 500 г брашно
• 2 ванилии
• 1 с.л. какао
• пудра захар

Начин на приготвяне:

Разбиваме маслото заедно със захарта и прибавяме жълтъците, брашното и ванилиите. Омесваме добре и отделяме малко тесто, което оцветяваме с какао. Правим по 3 топчета от бялото тесто, залепваме ги и по средата им залепваме малко топче какао.

Нареждаме така приготвените курабии в тавичка /без да я мажем с масло/ и печем в умерена фурна до бледо розово. Поръсваме готовите курабии с пудра захар.
08.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019