19.09.2019 година
1564339898.swf
Б
аници и пити » Месни и зеленчукови баници
  6095  |   0  
Баница със зеле
Продукти:

• 1 малка кисела зелка
• 1 ч. ч. олио
• 500 г готови кори за баница
• червен и черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарязваме на много ситно киселата зелка и я запържваме в половината от олиото с червения и черния пипер, наливаме 1 ч. ч. вода и варим до омекване.

Нареждаме корите за баница, като всяка ръсим с олио и поръсваме по малко от зелето. Най-горната намазваме с олио и печем в умерена фурна до зачервяване.
22.12.2010 г. / Маргарита Ангелова

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019