19.09.2019 година
1564339898.swf
Я
стия с дреболии и колбас » Ястия с пилешки дреболии
  9289  |   0  
Панирани пилешки воденички
Продукти: (за 5 порции)

• 1 кг пилешки воденички
• 2 яйца
• 3 с.л. брашно
• 1 ч.ч. олио
• 1 ч.л. смлян черен пипер
• сол

Начин на приготвяне:

Измиваме воденичките, посоляваме ги и ги варим, докато омекнат. После ги отцеждаме, една по една ги овалваме в брашното, потапяме ги в разбитите яйца и ги поръсваме с черен пипер.

Изпържваме ги до зачервяване в сгорещеното олио.
02.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019