19.08.2019 година
Я
стия с дреболии и колбас » Ястия с дреболии
  1478  |   0  
Телешки дроб на шиш
Продукти: (за 4 порции)

• 500-600 г телешки дроб
• 200-250 г бекон /пушени гърди/
• 2 ч.л. сушен градински чай
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Измиваме дроба и го почистваме от ципите. Нарязваме го на кубчета, посоляваме, поръсваме с черен пипер и стрит градински чай. Всяко парченце обвиваме в много тънка ивица бекон или пушени гърди.

Нанизваме парчетата на шишчета и печем бавно на скара или на грил. Поднасяме с пържени картофи и салата според сезона.
30.04.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019