16.12.2019 година
1564339898.swf
Я
стия с птици » Ястия в тенджера
  2577  |   0  
Варена гъска
Продукти: (за 4-6 порции)

• 1 кг месо от гъска
• 1 глава лук
• 1 корен магданоз
• 1 глава целина
• сол

Начин на приготвяне:

Наливаме в тенджера под налягане 2 ч.ч. подсолена вода, поставяме металната скара, а върху нея слагаме месото /цяло парче/ и зеленчуците /също цели/.

Затваряме тенджерата и слагаме на силен огън. Щом започне да съска, намаляме огъня и варим 30 мин. Изваждаме сварената гъска и я нарязваме на порции.
02.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019