23.08.2019 година
С
упи » Постни супи
  3289  |   0  
Гъбена чорба
Продукти: (за 4 порции)

• 250 г пресни гъби
• 1 главичка лук
• 50 г краве масло
• 1 с.л. брашно
• магданоз
• черен пипер
• сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме гъбите на ситно, посоляваме и слагаме да се запържат заедно със ситно нарязания лук. Оставяме ги да поврят в соса, който пуснат.

Прибавяме брашното, сипваме кипяща вода и след като гъбите се сварят добре, поръсваме със ситно нарязан магданоз и черен пипер.
25.04.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019