Кулинарни рецепти » Парижка салата

 Парижка салата

Продукти:

• 2-3 моркова
• 1 глава целина
• 1 глава червено цвекло
• 200 г зелен фасул
• 1/2 ч.ч. зрял фасул
• 1 консерва риба
• 1 опаковка майонеза
• 2 твърдо сварени яйца
• 100 г кашкавал
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме поотделно в подсолена вода морковите, целината, цвеклото, зеления и зрелия фасул . Отцеждаме и нарязваме сварения зеленчук на дребни кубчета и прибавяме към него рибата.

Разбъркваме добре сместа и я заливаме с майонезата. Украсяваме салатата с нарязаните на колелца твърдо сварени яйца, ромбчета от кашкавала и стръкчета магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Панирано кисело мляко

Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...

Мариновани люти чушки

Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...

Руски краставички

Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...

Фондю

Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...

Начало