20.10.2020 година
1564339898.swf
С
алати » Рибни салати
  2617  |   0  
Парижка салата
Продукти:

• 2-3 моркова
• 1 глава целина
• 1 глава червено цвекло
• 200 г зелен фасул
• 1/2 ч.ч. зрял фасул
• 1 консерва риба
• 1 опаковка майонеза
• 2 твърдо сварени яйца
• 100 г кашкавал
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме поотделно в подсолена вода морковите, целината, цвеклото, зеления и зрелия фасул . Отцеждаме и нарязваме сварения зеленчук на дребни кубчета и прибавяме към него рибата.

Разбъркваме добре сместа и я заливаме с майонезата. Украсяваме салатата с нарязаните на колелца твърдо сварени яйца, ромбчета от кашкавала и стръкчета магданоз.
17.10.2011 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020