Кулинарни рецепти » Зелен фасул по индийски

 Зелен фасул по индийски

Продукти:

• 500 г зелен фасул
• 500 г майонеза
• 4-5 домата
• 2 лимона
• 1 глава лук
• 1/2 к.ч. олио
• 2 с.л. оцет
• сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме фасула в подсолена вода заедно с лука, който сме нарязали на кубчета. Отцеждаме и го смесваме с майонезата. Разбъркваме сместа и я подреждаме в салатиера.

Обелваме доматите, нарязваме ги на кръгчета и ги подреждаме около фасула. Поръсваме ги със сол, олио и оцет. Отгоре нареждаме кръгчета от лимон и поднасяме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Картофени топчици с кашкавал

Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...

Спаначник

Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...

Тиквички с праз

Продукти: • 1 кг тиквички • 500 г домати • 2 стръка праз • 1 глава лук • 1/2 ч.ч. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол Начин на приготвяне: Нарязваме праза на с...

Пастицио

Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....

Начало