28.06.2022 година
1564339898.swf
С
алати » Салати пролет-лято
  3067  |   0  
Венецианска салата с репички
Продукти:

• 1 краставица
• 1 къдрава зелена салата
• 1 връзка репички
• 3 домата
• 200 г сирене Чедър
• лимонов сок, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме доматите на парченца, краставицата – на кръгчета, салатата на ивички, а репичките на четвъртинки.

Прехвърляме зеленчуците в салатиера и прибавяме сиренето, нарязано на малки кубчета. Подправяме с лимонов сок, черен пипер и сол на вкус, разбъркваме и поднасяме салатата добре охладена.
24.07.2012 г. / Петя Даскалова

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2022