05.12.2020 година
1564339898.swf
К
озметика
 1705 |  0 
Срещу целулита - масаж с лъжица
С помощта на най-обикновена лъжица, изстудена или гореща, дори ароматизирана, могат да се изведат излишъците течност от тъканите, да се подобрят кръвоснабдяването и лимфотокът, мускулите да станат по-еластични, а контурите на лицето да добият по-голяма яснота. Масажът с този прибор е твърде ефикасно средство против мастните отлагания по корема и бедрата, дори против целулита.

Нашите предложения

Ето няколко лесно изпълними манипулации, чието прилагане ще ви направи по-жизнени и уверени в себе си след като се убедите в резултатите:

• Охладете лъжицата и я притиснете към лакътната свивка. С кръгови движения я плъзгайте нагоре по вътрешната страна на ръката. Така ще предотвратите отпускането на мускулите.

• Потопете лъжицата в мед, след което я притиснете към веждите. Само след няколко такива манипулации торбичките и черните кръгове под очите ще бъдат забравени.

• Започнете да движите изстудена лъжица по посока на часовниковата стрелка около пъпа. След това с по-силен натиск продължете нагоре, като променяте посоката - ту наляво, ту надясно. Това ще помогне да се избавите от мастните натрупвания.
• Във вдлъбнатината на деколтето си поставете топла лъжица и с кръгови движения я движете към подмишниците - най-напред към едната, после към другата. После намажете лъжицата с масло от пшенични зародиши, за да бъдат по-плавни движенията. Скоро ще установите, че мускулатурата на деколтето и гърдите ви е станала по-еластична и стегната.
25.05.2017 г. / Лилия Янкова

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020