Съгласно науката бялото вино е готово за бутилиране след около шест месеца, съхранявано в дъбови бъчви. Така то съзрява по-бързо от червеното вино, за което е необходимо най-малко 18-20 месеца. Бути...
Продължителното отглеждане на едни и същи зеленчукови видове на едно и също място има редица вредни последици. Поради едностранното използване на хранителни вещества почвата бързо обеднява, а от еднот...
Това е силно вредносна болест по лозата. Проявява се като брадавици или буци с различна големина по всички органи на лозата. Те се образуват от разрастване на болната тъкан. Туморите могат да са едини...
Брунерата е изключително непретенциозно тревисто растение с презимуващо коренище. Коренището е дълго и месесто. Листата образуват розетка. Те са сърцевидни и със заострен връх, фино овласени, особено ...