26.02.2020 година
1564339898.swf
Б
ъбречни заболявания
  1983  |   1  
Кокоше месо с картофи
Продукти: (за 4 порции)

• 500 г бяло месо от кокошка
• 500 г картофи
• сол
• мазнина за пържене

За соса:

• 1 ч.ч. течна сметана
• 1 глава лук
• 30 г краве масло

Начин на приготвяне:

Сваряваме месото в леко подсолена вода, отцеждаме и го нарязваме на порции. Нарязваме картофите на тънки пръчици, изпържваме ги в маслото и ги прибавяме към месото.

Нарязваме лука на ситно, сваряваме го, отцеждаме и го запържваме в мазнината. После го разбъркваме с врящата сметана и заливаме ястието с тази смес.
11.05.2010 г. / recepty.bg
Коментари (1)
Коментари От: Иванка Модева  08:01  четвъртък, 22 декември 2011 г.Докладвай обиден коментар 
Е нали рецептата е за болни бъбреци, за какво пържене става въпрос?????
 

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020