23.10.2020 година
1564339898.swf
Я
стия с птици » Ястия в тенджера
  1617  |   0  
Пилешко месо с домати
Продукти: (за 4 порции)

• 1 пиле
• 1 кг домати
• 30 г краве масло
• 1-2 ч.л. захар
• 1/2 ч.л. канела
• 1 щипка индийско орехче
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Почистеното и нарязано на парчета пиле слагаме в тава, заливаме с малко гореща вода и варим в умерена фурна.

Избираме два по-големи домата, почистваме ги от семенната част и ги напълваме с разбитото заедно с подправките масло.

Останалите домати нарязваме на ситно и кипваме с малко сол, след което ги претриваме и прибавяме към свареното и почистено от несмилаеми части пилешко месо. В средата на сместа слагаме доматите с маслената плънка. Оставяме ястието да поври още 5-6 мин.
02.05.2010 г. / recepty.bg
Най-четеното в "Ястия с птици"
Коментари (0)
Добави коментар (* - всички полета са задължителни)
Вашето име:*
Вашият e-mail:*
Антиспам код:
Въвдете кода:*
Вашето мнение:*
 

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020